Spandoeken | Banieren

Mooie spandoeken als betaalbare reclame

Zoekt u naar een mooie manier om uw bedrijfsnaam te vertonen. Heeft u een speciale actie of wilt uw naam promoten op een beurs, bouw of wedstrijd? Er zijn veel redenen waarom bedrukte spandoeken interessant voor uw bedrijf zijn. Spandoeken zijn zo populair doordat ze in elke maat full color geprint kunnen worden. Daarbij zijn spandoeken zeer betaalbaar en daarom een voordelige keus om toch een professionele uitstraling van uw bedrijf te krijgen.

Mooie spandoeken voor binnen en buiten

Spandoeken zijn zeer geschikt voor beurzen en bepaalde acties in uw winkel, maar wist u dat spandoeken ook heel goed zijn voor buitenreclame? Met speciale inkt en weerbestendige materialen, blijven spandoeken ook buiten lang mooi. Zelfs als het spandoek dag en nacht in de regen en zon hangt.

Complete spandoeken

Om spandoeken het best tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat deze op de juiste manier bevestigd zijn. Naast het bedrukken van spandoeken, kunt u bij Timmers Reklame & Beletteren ook terecht voor complete systemen met aluminium frames en de juiste bevestigingsmaterialen. Banieren zijn stijlvolle langwerpige vlaggen die u kunt laten bedrukken in alle kleuren met uw logo en tekst! Banieren zijn elegant en daarom bij uitstek geschikt om uw bedrijf of een actie zowel binnen als buiten te promoten!

Waarom banieren?

Anders dan bij spandoeken, zijn banieren gemaakt van stof dat makkelijk in de wind wappert. Het zijn eigenlijk langwerpige vlaggen, maar dan aan de onder- en bovenkant een horizontale stok. Hierdoor is de tekst op banieren altijd goed leesbaar (ook zonder wind). Banieren zijn makkelijk te bewaren en op verschillende plaatsen in te zetten. Zo kunt u snel en simpel een bepaalde sfeer creëren en uw boodschap stijlvol overbrengen of de banieren gebruiken als wanddecoratie.

Er zijn verschillende banieren zoals binnenbanieren (sfeerdoeken), buitenbanieren, indoor displays en gevelbanieren.

Neem dan nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte.